Vi er en musikfaglig forening for alle, som er interesserede i musikundervisning og inspirerende musikalsk samvær med børn mellem 0 og 9 år.

Vi er en frivillig forening, hvis mål er, at arbejde for større bevidst om, hvor vigtigt det tidlige møde med musik er for børns udvikling.
 
Foreningens mål er at være et samlingspunkt for musikpædagogisk samarbejde mellem landsdelene og mellem forskellige faglige grupper. Vi vil virke til inspiration for medlemmerne gennem faglig udveksling og diskussion, foredrag, kurser og konferencer.
Foreningen vil være bindeled mellem pædagogers daglige praktiske virkelighed og musikpædagogisk teori og forskning.
Medlemmer er altid meget velkomne til at byde ind med forslag til kommende kursusholdere, til bestyrelsen.

Foreningens primære virke er kursusafvikling. Vi afholder kursus 2 gange om året; et 2-dages kursus om foråret og et 1-dags kursus om efteråret. Hvert andet år (ulige år) afholdes der generalforsamling i forlængelse af kurset.

Vi har haft mange forskellige kursusholdere og forsøger altid, så vidt muligt, at veksle mellem forskellige målgrupper, så vi kan ramme medlemmernes behov så godt som muligt. Det kan f.eks. være med fokus på babyer, "vilde drenge" eller brug af it i musikundervisningen.

 
 
 

 

 

opret profil

Opret profil

For at deltage skal du oprette en profil

Læs mere

Bliv medlem

Bliv medlem

Bliv medlem hos musik før ni

Læs mere

Kurser

Kurser

Vil du deltage? så tilmeld dig her

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål

Læs mere