FORÅRSKURSUS 2023 - JUBILÆUMSKURSUS!

 "Musik med krop og leg" med Manner Peschcke-Køedt og Kirsten Juul Seidenfaden.


Vær med til at fejre vores 20-års jubilæum 10.-11. marts 202og deltag samtidig i kurset ”Musik med krop og leg” med Manner Peschcke-Køedt og Kirsten Juul Seidenfaden. Det bliver et herligt døgn med festligheder, overraskelser, hygge og musik.


TID:

10.-11. marts 2023

Fredag mødes vi kl. 15.30 på Diakonhøjskolen i Århus. Der vil vi have base, spise og overnatte. Det er også her kurset forgår. Det hele slutter igen lørdag kl. 15.30.


STED:

Diakonhøjskolen, Lyseng Alle 15H, 8270 Højbjerg


Jubilæumskurset

Kurset er for dig der arbejder med børn i alderen 4-9 år – og som ønsker nye og sjove musikalske aktiviteter til dem. Du behøver ikke kunne læse noder eller spille på et instrument. Du skal bare have lyst til musik med krop og leg. Underviserne har du helt sikkert hørt om:


Manner Peschcke-Køedt er uddannet Almen Musikpædagog på DKDM og kandidat i Didaktik (musikpæd.) på Aarhus Universitet (DPU). Hun arbejder til dagligt på musikskole med børn i alle aldre, hvor hun underviser i musik og bevægelse, kor, klaver og sammenspil.

Kirsten Juul Seidenfaden er uddannet Musik- og bevægelseslærer på RMC og arbejder i dag som adjunkt på Det Kongelige Danske musikkonservatorium hvor hun underviser i blandt andet musikpædagogik.


Lige i øret…. Vores fokus er altid på det kropslige og det legende i musikundervisning. Vi har udviklet materialet Lige i øret, som er 7 undervisningsmaterialer udgivet på Musiklærerforeningens forlag Dansk Sang. Bøgerne sætter fokus på, hvordan sang, dans og spil kan være de vigtige grundsten i arbejdet med musik i skolerne og musikskolerne. Lige i øret laver workshops og korstævner med børn og efteruddannelseskurser for lærere og pædagoger. Se mere www.ligeiøret.dk


Kursets indhold

Hvordan kan en musikundervisning, der integrerer det kropslige og det legende og dermed musikalsk skabende processer, mon se ud? Hvorfor er det overhovedet vigtigt at kroppen er med? Og skal vi lege os til læring? Det kommer dette kursus til at handle om.

Når du selv har en kropslig og legende tilgang til musikken og din undervisning, vil det

automatisk smitte af på børnene. På kurset får I en ny bunke af gode sange, lege og metoder til direkte brug i din musikundervisning, som opbygger elevernes nysgerrighed og umiddelbare lyst til at eksperimentere med krop, leg og stemme. Vi tager udgangspunkt i ”Lige i ørets” store bagkatalog som også indeholder tips og metoder til musikalsk klasseledelse og musiksprog. Intentionen er at inspirere til at tænke musikundervisning som leg og læring - og ikke kun reproduktion og indlæring. I vil hermed få inspiration til en undervisning, hvor børnene kan deltage i et musikalsk fællesskab på en, for dem, meningsfuld måde.


PRISER:

1.800 kr. for medlemmer

2.250 kr. for ikke-medlemmer

1.000 kr. for studerende

Priserne er inkl. Overnatning i delt dobbeltværelse og forplejning


Vigtig info: medbring eget linned og håndklæde


TILMELDING: senest d. 15. februar 2023  Tilmelding til kurser 


opret profil

Opret profil

For at deltage skal du oprette en profil

Læs mere

Bliv medlem

Bliv medlem

Bliv medlem hos musik før ni

Læs mere

Kurser

Kurser

Vil du deltage? så tilmeld dig her

Læs mere

Kontakt

Kontakt

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål

Læs mere